BHV

Weet hoe te handelen bij calamiteiten! Kies voor de BHV cursus bij De Weerd.

Als bedrijfshulpverlener (BHV’er) ben je opgeleid om in geval van nood je collega’s en klanten in veiligheid te brengen. Dit is bijvoorbeeld van toepassing bij het uitbreken van brand of eerste hulp bij een (bedrijfs)ongeval.

Het is wettelijk verplicht om een bepaald aantal gecertificeerde BHV’ers op de bedrijfslocatie aanwezig te hebben Dit is afhankelijk van de grootte van organisatie en mate van risico.

Inhoud van de BHV cursus

De BHV cursus bij De Weerd is op één dag en duurt van 08.00u tot 16.00u. De cursus heeft een maximaal aantal deelnemers van 8 personen. Op deze manier krijgt iedere cursist voldoende aandacht en informatie voor een geslaagde cursus dag.

Als BHV'er:

  • Ben je in staat om een beginnende brand te beperken en te bestrijden;
  • Weet je het verschil tussen verschillende blusmiddelen en wanneer en hoe deze te gebruiken;
  • Weet je verschillende letsels te herkennen en te behandelen;
  • Kan je levensreddend handelen;
  • Weet je hoe je moet reanimeren (met en zonder AED);
  • Communiceer je de belangrijkste zaken rondom een calamitei;t
  • ken je de basis over ontruimen en evacueren.

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je het certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van één jaar en kan jaarlijks verlengd worden door de herhalingscursus BHV te volgen.

BHV ploegleider

Een BHV ploegleider stuurt het BHV-team van een organisatie aan. Zijn er meerdere BHV’ers actief? Dan is het handig om een ploegleider aan te stellen. De BHV cursus ploegleider wordt gepland als een tweede cursusdag na de BHV basiscursus. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je het certificaat. Deze kan jaarlijks verlengd worden door de herhalingscursus BHV ploegleider te volgen.

Cursus op locatie of incompany

Je kunt de BHV basiscursus en BHV ploegleider cursus volgen bij De Weerd, zowel in de vestiging Apeldoorn als incompany. Reserveer hier de cursus of neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijzen

BHV basiscursus:
€350,-
Herhalingscursus:
€215,-
Incompany:
Op aanvraag
Cursusdagen zijn incl. koffie, thee, water en lunch.