Veiligheid van je personeel voorop met BHV

In de wereld van transport en logistiek begrijp je als verantwoordelijke binnen een bedrijf als geen ander hoe belangrijk het is om de veiligheid en welzijn van je personeel te waarborgen.

Wanneer er onverwachte situaties voordoen, is het belangrijk dat jouw medewerkers voldoende kennis en vaardigheden bezitten om snel en doeltreffend te handelen. Dit is waar BHV (bedrijfshulpverlening) een essentiële rol speelt. Bovendien is het wettelijk verplicht om een bepaald aantal gecertificeerde BHV’ers op de bedrijfslocatie aanwezig te hebben. Hiervoor kun je bij De Weerd terecht.

Met onze cursus ontvang je een geldig certificaat met een geldigheid van één jaar, welke jaarlijks verlengd kan worden. Schrijf jouw team vandaag nog in voor onze BHV cursus of lees hier meer over!

Uitgebreide BHV cursus

De BHV cursus bij De Weerd is op één dag en duurt van 08.00u tot 16.00u. De cursus heeft een maximaal aantal deelnemers van 8 personen. Op deze manier krijgt iedere cursist voldoende aandacht en informatie voor een geslaagde cursus dag.

Tijdens onze BHV cursus komen verschillende onderdelen aan bod die specifiek gericht zijn op bedrijven binnen transport en logistiek. Als BHV’er binnen deze sector:

  • Ben je in staat om een beginnende brand te beperken en te bestrijden;
  • Weet je het verschil tussen verschillende blusmiddelen en wanneer en hoe deze te gebruiken;
  • Weet je verschillende letsels te herkennen en te behandelen;
  • Kan je levensreddend handelen;
  • Weet je hoe je moet reanimeren (met en zonder AED);
  • Communiceer je de belangrijkste zaken rondom een calamitei;t
  • ken je de basis over ontruimen en evacueren.

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je het certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van één jaar en kan jaarlijks verlengd worden door de herhalingscursus BHV te volgen.

BHV ploegleider: voor gerichte coördinatie van BHV-teams

Het efficiënt aansturen van BHV-teams kan van vitaal belang zijn. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om BHV ploegleider cursussen te volgen. Deze is bedoeld voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het coördineren van BHV-teams in noodsituaties. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je het BHV ploegleider certificaat. Ook dit certificaat kan jaarlijks verlengd worden door de herhalingscursus te volgen.

Cursus op locatie of incompany

Je kunt de BHV basiscursus en BHV ploegleider cursus volgen bij De Weerd, zowel in de vestiging Apeldoorn als incompany. Reserveer hier de cursus of neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijzen

Je kunt onze BHV cursussen volgen bij De Weerd in Apeldoorn of we komen de cursus bij jou op locatie verzorgen! Neem in het laatste geval contact met ons op voor een prijs op maat. Voor een cursus bij ons in Apeldoorn hanteren wij de volgende prijzen:
BHV basiscursus:
€350,-
Herhalingscursus:
€230,-
Incompany:
Op aanvraag
Cursusdagen zijn incl. koffie, thee, water en lunch.

Kies voor De Weerd: jouw partner in veiligheid

Bij De Weerd begrijpen we dat veiligheid voorop staat. Daarom vinden we het belangrijk dat jouw personeel voldoende kennis en vaardigheden in huis heeft om te handelen in noodsituaties. Onze BHV cursussen zijn dan ook op maat gemaakt en gericht op specifieke uitdagingen waar jouw personeel voor kan komen te staan. Bekijk de opleidingsdata in ons aanbod en schrijf jullie vandaag nog in!